După modelul PNL Târgu-Mureș, Biroul Politic Local al PNL PITEȘTI a fost DIZOLVAT

0
718

După ce în cursul zilei de vineri, pe stiripesurse.ro se titra ”Criză spectaculoasă în PNL. Biroul politic al unei organizații a fost DIZOLVAT după ce membrii au plecat la ALDE”, sâmbătă dimineața liberalii argeșeni anunță că ”BPJ al PNL Argeş a luat decizia de a dizolva Biroul Permanent Local al PNL Piteşti”.

Vă reamintim că Biroul Politic Local al PNL Târgu-Mureș a fost dizolvat după ce 9 membri, între care deputatul Doru Oprişcan, au trecut la ALDE. Liderul PNL Mureş, Cristian Chirteş, spune că filiala va fi reorganizată. Potrivit unui comunicat transmis de PNL Mureș, Biroul Politic Județean al PNL a decis, cu 21 de voturi ”pentru” și 2 ”împotrivă”, dizolvarea Biroul Politic Local al PNL Târgu-Mureș, scrie Mediafax.

Acum aflăm că, ”în urma unor analize politice concludente, BPJ al PNL Argeş a luat decizia de a dizolva Biroul Permanent Local al PNL Piteşti. Cel mai important motiv este acela că BPL al PNL Piteşti nu a avut activitatea satisfăcătoare pe plan intern (legat de organizare şi disciplină), cât şi pe plan extern (conferinţe de presă, luări de poziţie publice etc).
Menţionăm că decizia BPJ a fost adoptată în acord cu documentele partidului (Statut, Regulament şi Cod de Etică). 24 de membri ai BPJ au votat pentru dizolvare, 2 au votat împotrivă şi au fost 3 abţineri. În continuare, BPJ al PNL Argeş va proceda statutar pentru numirea unui BPL interimar la PNL Piteşti.”. 

LASA UN RASPUNS