Drăghici îi cere președintelui PNL Argeș să își ceară scuze! Lucrările de modernizare pentru DN 73 încep pe 19 mai

0
301

Deputatul PSD de Argeș Mircea Drăghici a anunțat că a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov, pentru primul sector (între km 13+800 – km 42+850) în cadrul contractului câștigat în 2011 de către Asocierea de firme Azvi – Straco Grup – Piomar Development – Tractebel Engineering (care prevede modernizarea drumului pe cele două sectoare, între km 13+800 – km 42+850 şi km 54+050 – km 128+250).

În acest context, deputatul PSD Mircea Drăghici îi solicită senatorului PNL Ion Popa să retracteze public declarațiile făcute duminică, 4 mai, atunci când l-a acuzat pe ministrul Transporturilor, Dan Șova, că minte atunci când spune că DN 73 Pitești – Câmpulung va fi modernizat începând cu luna aceasta. Așa cum a promis ministrul Dan Șova, săptămâna trecută, în timpul vizitei sale la Curtea de Argeș, lucrările la modernizarea DN 73 vor începe de luna aceasta.

”Astăzi a fost înregistrat și ordinul de începere a lucrărilor, care vor demara începând cu data de 19 mai. În baza acestor informații, consider că domnul Ion Popa, președintele PNL Argeș, ar trebui, dacă are onoare, să își ceară scuze pentru acuzațiile nefondate aduse ministrului Transporturilor, Dan Șova, care a făcut eforturi, alături de Guvern, să asigure finanțarea pentru DN 73 și care, iată, a dovedit că este un om de cuvânt. Eu nu mi-am propus să atac PNL, cu atât mai puțin pe colegii liberali din Parlament și din administrația publică, pentru că încă mai cred în USL. Dar, ca și gazdă a ministrului în timpul vizitei sale în Argeș, mi-am asumat responsabilitatea de a urmări modul în care aceste lucrări vor fi puse în practică și nu consider normal un astfel de atac venit tocmai din partea unui parlamentar de Argeș – chiar dacă ne aflăm în campanie electorală – pentru că este vorba despre un proiect important pentru județul nostru. Ca atare, nu pot să nu atrag atenția și să nu reacționez atunci când au loc astfel de derapaje și când unii dintre cei cu care ne-am prezentat împreună în fața alegătorilor aduc acuze false miniștrilor PSD și premierului Victor Ponta”, a declarat parlamentarul argeșean PSD Mircea Drăghici.

LASA UN RASPUNS