Barbat retinut pentru infractiuni rutiere!

0
205

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Bărăștii de Vede, județul Olt, a ajuns în arest după ce a condus o dubiță de mai multe ori deși nu posedă permis. A fost prins în luna decembrie, anul trecut, la Budeasa, în ianuarie, anul acesta la Cocu şi în februarie, la Ștefănești, in judetul Arges. De fiecare dată se afla la volanul aceleiași autoutilitare, care îi aparţine.

Ultima dată, la Ştefăneşti, acesta a motivat în faţa oamenilor legii că circulă pe un drum neasfaltat şi că acela nu este drum public, prin urmare nu se supune regulilor rutiere. În urma anchetei s-a stabilit că bărbatul are angajat un şofer care ar trebui să conducă dubiţa şi cu toate acestea, uneori, urcă el însuşi la volan. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești i-au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, iar în cursul anchetei au aflat şi despre dosarele întocmite de colegii din Budeasa şi Cocu.

S-a dispus reţinerea bărbatului. A fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Olteanul este recidivist, în trecut fiind condamnat tot pentru infracțiuni la regimul rutier.

LASA UN RASPUNS