Despre IUBIRE și DEZAMĂGIRE, în cel mai nou clip al basarabencei Lucreția Racu! Așa cum NU AI MAI VĂZUT-O niciodată

0
3560

An bogat în realizări pentru cea mai hot basarabeancă. Lucreția Racu și-a lansat cel de-al doilea single, iar până la finalul anului promite că va mai scoate un AS din mânecă. Urcă treaptă cu treapă și se bucură că poate face ceea ce îi aduce cele mai mari satisfacții sufletești. ”Cântatul este viața mea. Iar faptul că văd că sunt oameni care mă plac și totodată plac muzica mea îmi aduce cele mai multe satisfacții, motiv pentru care mă consider o persoană împlinită. Nu mă voi opri aici cu surprizele, atât vă pot spune acum.”, ne-a declarat cântăreața Lucreția Racu. 

După ”M-am îndrăgostit”, basarabeanca revine în forță cu o piesă de dragoste inspirată din viața reală. Este vorba despre single-ul ”Nu m-ai meritat”, pentru care a fost realizat și un videoclip sugestiv. Întrebată dacă vorbește despre o experiență personală, Lucreția Racu a declarat: ”Este într-adevăr vorba despre o experiență inspirată din viața reală. Că este a mea sau nu (zâmbește)…Chiar am fost sunată de un fost prieten care m-a întrebat dacă el este personajul principal din poveste. M-am amuzat și i-am spus că nu a fost muza din piesă.”, adăugând totodată că în melodia ”Nu m-ai meritat” se regăsesc foarte multe fete care la un moment dat au trăit o astfel de experiență.

Filmările pentru videoclipul piesei ”Nu m-ai meritat” s-au întins pe parcursul a trei zile și nu au fost lipsite de peripeții. De la băiețelul din poveste care nu stătea locului, iar regulile jocului erau schimbate din mers, până la mult așteptatele lacrimi ce întârziau să apară. ”A fost într-adevăr amuzant. În clip apare un băiețel de aproape 2 anișori și era destul de greu să facă el ce vrem noi, astfel că eram puși în dificultate și trebuia să schimbăm regulile din mers. De asemenea, eu sunt o fire extrem de optimistă și veselă și mi-a fost destul de greu să fiu tristă în videoclip. Am tot așteptat să îmi apară lacrimile, fără prea mari rezultate (râde), însă sunt convinsă că am reușit suficient de mult să transmit publicului ascultător această piesă la care țin foarte mult. Am muncit mult și rezultatele eu cred că se văd, am primit și un feedback pozitiv imediat de la lansarea clipului, ceea ce mă bucură tare mult.”, ne-a mai declarat Lucreția Racu, cunoscută publicului larg drept cea mai hot basarabeancă. Un amănunt surpriză, în clip apare și sora Lucreției, o tânără fermecătoare pe numele său Virginia. Aceasta joacă rolul soției care a dat totul peste cap în povestea de dragoste ce părea să prindă rădăcini adânci, după ce a fost oferit și inelul de logodnă.

Versurile și muzica sunt semnate Neluțu Pește, iar clipul este produs de Florentin Honorius. Decembrie vine cu noi surprize pentru iubitorii muzicii Lucreției Racu, că doar este luna cadourilor…

LASA UN RASPUNS