Deși legea INTERZICE, încă SE MAI FUMEAZĂ în baruri și cluburi de noapte

0
544

Încă se mai fumează în baruri și cluburi. În unele dintre acestea, deși legea spune că este interzis fumatul în spații închise, după o anumită oră observi lejer, pe ici, pe colo, cum petrecăreții încep să își aprindă câte o țigară, iar asta fără să li se atragă atenția prea tare. În urma unui control efectuat zilele trecute prin localurile de noapte, printre neregulile constatate, permiterea fumatului în spații închise.

Mai multe razii au avut loc week-endu-ul ce tocmai a trecut în baruri şi localuri din Curtea de Argeş. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş şi jandarmi din cadrul Detaşamentului 5 Jandarmi Curtea de Argeş, au luat la rând barurile şi localurile verificând atât clienţii, cât şi pe patronii localurilor, dacă respectă legislaţia.

Oamenii legii doreau ca prin prezenţa lor să-i descurajeze pe tinerii teribilişti, să comită scandaluri sau alte fapte, urmare a consumului exagerat de alcool. Au fost făcute controale la 5 localuri, fiind verificate, în total, 153 persoane. În urma acţiunii, poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale agenţilor economici, dintre care 5 conform Legii 61/1991, în valoare totală de 1500 de lei pentru nerespectarea programului de funcţionare stabilit prin hotărâre a consiliului local şi una conform Legii 349/2002, în valoare de 100 de lei, pentru permiterea fumatului în spaţii închise.

LASA UN RASPUNS