Deputatul de Argeș Mircea Drăghici: ”Voi susține întotdeauna orice proiect care încurajează tinerii care vor să învețe”

0
634

Educația este singurul viitor posibil pentru o societate echilibrată și o Românie puternică”, este mesajul transmis de către deputatul de Argeș Mircea Drăghici, susținând decizia Guvernului de a aproba creșterea burselor sociale acordate elevilor prin Programul național de protecție socială ”Bani de liceu”.  Începând cu noul an şcolar, fiecare beneficiar va primi lunar, pe toată durata cursurilor, în situaţia respectării tuturor condiţiilor prevăzute în legislaţie, suma de 250 de lei lunar faţă de 180 de lei lunar, cât era până în prezent.

În anul 2018, într-o Românie membră a Uniunii Europene, sunt încă mulți români care nu știu să scrie și să citească, în timp ce abandonul școlar rămâne una dintre cele mai mari provocări ale societății noastre.

Cred cu tărie că educația este singurul viitor posibil pentru o societate echilibrată și o Românie puternică. De aceea, voi susține întotdeauna orice proiect care încurajează tinerii care vor să învețe, să crească și să fie pregătiți pentru realitățile lumii în care trăiesc.

Aplaud așadar decizia Guvernului de a aproba creșterea burselor sociale acordate elevilor prin Programul național de protecție socială ”Bani de liceu”, de care vor beneficia zeci de mii de tineri din România. E un pas mic, dar atât de necesar pentru generațiile care se formează acum.”, a transmis deputatul de Argeș, Mircea Drăghici, secretar al Camerei Deputaților.

LASA UN RASPUNS