DCNews. (video) Mircea Drăghici: ”ACUM trebuie să facem autostrăzile OBIECTIVE DE INTERES ȘI SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ”

0
293

Trebuie să facem autostrăzile obiective de interes și siguranță națională”, a declarat deputatul de Argeș Mircea Drăghici, acesta atrăgând atenția încă din 2018 că avizele de mediu sunt cele care duc la întârzierea construcției de autostrăzi în România.

CITEȘTE ȘI: Drăghici către Iohannis: ”Am fi avut amândoi ocazia să intrăm în istorie!”

Social democratul care a și fost propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor transmite un mesaj cu privire la strategia pe care ar trebuie să o aibă România în ceea ce priveşte transporturile, lăsând astfel un comentariu în urma informației potrivit căreia Comisia Europeană a suspendat finanţarea Autostrăzii Sibiu-Piteşti din cauza unui gândac, considerat specie ameninţată: “E timpul să înțelegem că numai de noi depinde să evoluăm și să dezvoltăm această țară – fără pretexte și fără amânări, indiferent cine încearcă să le impună pentru a ne ține pe loc. ACUM trebuie să facem autostrăzile obiective de interes și siguranță națională – Am spus-o încă din 2018 când eram propus de PSD la Transporturi – Poate aude cineva…“, transmite Mircea Drăghici prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, mesaj preluat de jurnaliștii DCNwes.ro și publicat vineri, 17 ianuarie.

Iată ce declara, în 2018, Mircea Drăghici: “Cele mai multe cauze sunt legate de avizele pentru studiile de fezabilitate care sunt depuse la Comisia Europeană. Avizele de mediu sunt cele care au dus înapoi România în timp“.

E timpul să înțelegem că numai de noi depinde să evoluăm și să dezvoltăm această țară – fără pretexte și fără amânări, indiferent cine încearcă să le impună pentru a ne ține pe loc.ACUM trebuie să facem autostrăzile obiective de interes și siguranță națională – Am spus-o încă din 2018 când eram propus de PSD la Transporturi. – Poate aude cineva…

Publicată de Mircea Draghici pe Vineri, 17 ianuarie 2020

CITEȘTE ȘI: Președintele României, obligat de CCR să ia act! CCR îi spune clar lui Iohannis ce trebuie să facă

Sursa: DCNews.ro

LASA UN RASPUNS