Cuplurile de Aur, sarbatorite la Budeasa, intr-un cadru festiv! “Sunteti un exemplu de rabdare si intelegere pentru noi toti!”

0
169

Au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta, iar primarul comunei Budeasa, Mihai Rachieru, i-a sarbatorit intr-un cadru festiv, cuplurile reprezentand un model pentru generatiile mai tinere. Cele 23 de cupluri de aur au primit diplome de fidelitate, dar si un premiu in bani, constand in 500 de lei pentru fiecare cuplu sarbatorit.

23 de Cupluri de Aur, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, au fost sărbătorite într-un cadru festiv la sediul primăriei comunei Budeasa. Ce poate fi mai frumos decât să celebrăm familiile care stau drept model pentru generațiile viitoare ale comunei noastre?
23 de cupluri au fost premiate la împlinirea celor 50 de ani de căsătorie, aceștia au primit diplome de fidelitate, și un premiu în bani, în valoare de 500 de lei pentru fiecare cuplu.
Oameni frumoși care au trecut prin bune și prin rele, împreună, educând generații de copii și nepoți cu dăruire, responsabilitate şi moralitate.
Dragi seniori, vă mulțumim tuturor și vă dorim multă sănătate, mulți ani înainte cu multe împliniri! Sunteti un exemplu de rabdare si intelegere pentru noi toti!
La mulți ani cuplurilor de aur din comuna noastră!“, a transmis Mihai Rachieru, primarul comunei Budeasa.

LASA UN RASPUNS