Culori WOW! Stilistul pitestean ne invata cum sa ne vopsim parul in aceasta toamna pentru a fi la moda!

0
5637

Toamna este anotimpul cel mai potrivit pentru a alege o nuanta de par naturala. Exista insa si exceptii. Daca vrei neaparat sa iesi in evidenta, poti alege o nuanta “altfel”, asemeni multor celebritati. Te poti vopsi in nuante de verde, albastru, mov, etc., nuante care vin bine pentru orice tip de par. Stilistul Steluta Mihaila ne-a explicat insa ca nu mai vorbim de culori intense, ci mai degraba despre nuante usor decolorate.

Astfel, daca vrei sa iesi din tipare, poti alege astfel de nuante trasnite. In caz contrar, daca vrei sa stii ce culori se poarta in aceasta toamna, stilistul pitestean ne explica:

Blond auriu/ Blond argintiu

Pe tenurile deschise la culoare prind bine nuantele de blond auriu ori blond argintiu. Daca ai insa un ten inchis la culoare, ar fi bines a nu incerci o astfel de transformare de look, pentru ca nu te va avantaja deloc.
blond argintiublond auriu..

Negru intens/ Saten inchis

Indiferent de culoarea tenului tau, satenul inchis ori negrul intens iti va sta bine. Mai ales daca ai ochii in culoare deschisa, culoarea ti se potriveste de minune.negru intenssaten inchis

Roscat caramiziu/ saten castaniu

Doua nuante cheie ale sezonului de toamna sunt roscat caramiziu si saten castaniu. Acestea sunt genul de nuante care raman mereu in tendinte.saten castaniuroscat caramiziu

LASA UN RASPUNS