Hairstylist piteștean: TUNSORILE SCURTE, extrem de populare în sezonul rece

0
8118

Tunsorile texturate și construcțiile complicate nu sunt un mast have în sezonul toamnă-iarnă 2017 – 2018, ci se poartă coafurile naturale. Cât despre tunsori, ar trebui să îți schimbi lungimea părului, dacă vrei să fii în trend, pentru că tunsorile scurte sunt extrem de populare. Am consultat un specialist în domeniu pentru a ne spune ce schimbări putem face în sezonul rece 2017 – 2018 pentru a fi la modă și iată ce a ieșit.
Steluța Mihăilă, hairstylist Stella s Salon Pitești, ne transmite că de data aceasta clasicul capătă forme noi, astfel că discutăm despre tunsori și coafuri naturale și degajate. Iată câteva dintre recomandările specialistului cu privire la tendințele sezonului:

Garcon – o tunsoare maxim de scurtă a părului și cărarea dreaptă în zona tâmplelor, dezgolind fața și linia gâtului, o tunsoare care vine din Franța și este ușor de purtat.

Bob ondulat – tot cu iz franțuesc, onduleuri ușoare pe toată lungimea părului.

Tunsori cu părul lăsat pe o parte – încercați să pieptanati o parte mare din par pe o parte, facand o carare dreapta, optând chiar și pentru efectul de păr umed.

Pixie – o tunsoare care reamintește de stilul masculin, însă totodată femeia care poartă o astfel de tunsoare emană eleganță și feminitate.

Carre lung – cele care inca nu indraznesc sa isi scurteze parul, schimband totodata si aspectul exterior, exista aceasta optiune. In plus, tunsoarea este potrivita pentru toate tipurile de par și este o metoda minunata de a improspata coafura si de a imbunatati aspectul parului, scurtandu-l in acest mod.

Filare pe păr lung – vreți să vă schimbați lookul și totuși nu ați tăia din lungime, încercați filare pe păr lung. Specialistul poate crea adevărate minuni.

LASA UN RASPUNS