Cu ce produse tradiționale l-a primit Drăghici pe Șova la Argeș! Unul nu-i lipsește de pe masă ministrului

0
686

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, a fost întâmpinat de către chestorul Camerei Deputaţilor, Mircea Drăghici, în vizita pe care a avut-o în județ, cu un coş de produse tradiţionale, printre care caşcavalul de Brăduleţ şi magiun de Topoloveni, despre acest din urmă produs spunând ministrul că obişnuieşte să şi-l cumpere chiar din magazin. Se pare că nu numai familia Ponta ori reprezentanții Casei Regale sunt persoanele de marcă ce preferă acest produs realizat în fabrica din Topoloveni, ci și ministrul Transporturilor, Dan Șova, consumă în mod obișnuit magiun de Topoloveni.

Gazda evenimentului, Mircea Drăghici, a dorit să îi mulțumească ministrului pentru că a venit personal să vadă care este situația drumurilor din județul nostrum, deoarece dincolo de raportările şi studiile pe care le are la dispoziţie, pentru un ministru este important să vină să discute cu oamenii, să vadă exact care sunt problemele acestora pe domeniile de responsabilitate. ”Domnul ministru merită aprecierea noastră pentru că sprijină construcţia autostrăzii Piteşti – Sibiu şi a considerat-o întotdeauna o prioritate zero. Acesta este un proiect de suflet pe care l-am susţinut mereu, atât din postura de deputat al colegiului Curtea de Argeş, cât şi din cea de consilier onorific al prim-ministrului Victor Ponta pe probleme de industrie auto, cunoscând importanţa acestei autostrăzi pentru competitivitatea uzinei Dacia. Portofoliul domnului Șova nu este unul ușor. În ultimii 20 de ani lipsa autostrăzilor, a drumurilor și problemele de la CFR au fost mereu în vizorul cetățenilor. Am încredere că Dan Șova va repara acest sector important al României, chiar dacă am acumulat în anii guvernării Boc o serie de neajunsuri pe această temă: studii de fezabilitate prost făcute, așa cum a fost cazul celui făcut pentru Autostrada Pitești – Sibiu, fonduri europene suspendate. Sub guvernul Ponta au fost inaugurați peste 230 km de autostradă doar în 2012-2013, iar toate studiile de fezabilitate vor fi făcute corect și finalizate în 2014”, a afirmat Chestorul Camerei Deputaților, social-democratul Mircea Drăghici.

Ministrul Transporturilor, Dan Șova, a participat vineri, 2 mai, la invitația deputatului PSD Mircea Drăghici, la o vizită de lucru în județul Argeș. Vicepreședintele PSD a examinat cu această ocazie starea drumurilor DN73 C și DN73, pentru care se urmărește obținerea finanțărilor în vederea modernizării, și a participat la două întâlniri cu cetățenii din Curtea de Argeș și cei din Mioveni.

LASA UN RASPUNS