Cristian Gentea, despre spectacolul de pe tabla de sah: “Un prilej excelent pentru municipalitate să premieze cele mai sclipitoare minți”

0
122
În acest weekend s-au desfășurat partide de șah dedicate zilelor municipiului. Cei mai buni jucatori au si fost premiati de Primaria municipiului Pitesti.
Acest festival al sportului minții, ajuns la ediția a II-a este dedicat juniorilor, un prilej excelent pentru municipalitate să premieze cele mai sclipitoare minți ale orașului nostru, dar și din București, Ploiești, Reșița și Câmpulung Muscel.
Timp de două zile, pe parcursul a șapte runde, cei mai buni juniori argeșeni au oferit un spectacol pe tabla de 64 de pătrățele.
Îi felicit pentru organizare și implicare pe dr. Ovidiu Stancu, Andrei Rădulescu de la Alfil Pitești, de asemenea pentru arbitraj și colaborare pe Adelina Toculeț și Cristache Toculeț.
Mulțumesc pentru prezență, Marelui Maestru Internațional, Mircea Emilian Pârligras!
Mă bucură faptul că prin această competiție sunteți promotori ai unui sport nobil și ai Orașului Lalelelor! Felicitări și părinților! Succes în continuare!“, a transmis primarul municipiului Pitesti, Cristian Gentea.

LASA UN RASPUNS