A trait cu femeia peste 20 de ani, iar acum ii face viata un calvar! A fost retinut, iar Parchetul l-a eliberat sub control judiciar

0
198

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Albeştii de Argeş, a avut o relaţie de concubinaj de peste 20 de ani cu o femeie, iar acum o ameninţă cu moartea. Cei doi au împreună doi copii. Atunci când e beat, bărbatul face scandal şi îşi umileşte nevasta jignind-o cum îi vine la gură. Cel mai grav însă, o ameninţă cu moartea. De frica lui, femeia s-a mutat la mama ei.

Săptămâna trecută, joi, acesta s-a dus peste ea şi a ameninţat-o din nou cu moartea. Oamenii legii au emis împotriva lui un ordin de protecţie provizoriu. Avea interdicţia de a lua legătura cu femeia şi de a se apropia la mai mult de 100 de metri ea. A doua zi individul băut din nou peste măsură s-a dus peste fosta concubină, acasă la mama ei, şi a ameninţat-o din nou. Femeia a sunat la 112 şi a chemat Poliţia. Oamenii legii l-au reţinut sâmbătă, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru încălcarea ordinului de protecţie. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Procurorul a dispus măsura controlului judiciar împotriva lui, pe o perioadă de 60 de zile.

LASA UN RASPUNS