Copilul fenomen Irina Maria Aldea trece prin MOMENTE DIFICILE! Va pleca din nou la Istanbul

0
738

A trecut printr-un moment dificil, trecând printr-o intervenție OMF de chist sinus maxilar, iar peste două săptămâni va merge din nou la Memorial Hospital din Istanbul. Are febră și respiră foarte greu, deși are zile bune de când se află pe tratament cu antibiotic. Povestea supranumitului copil fenomen, Irina Maria Aldea, o puteți cunoaște aici: Frumoasa și talentata Irina Maria Aldea: ”Am nevoie de ajutorul vostru pentru a putea să mă fac bine!”

Ieri am avut o zi foarte grea! Am trecut printr-o intervenție OMF de chist sinus maxilar, mai sunt 2 saptamani si voi merge din nou la Memorial Hospital din Istanbul, deși iau tratament cu antibiotic de 23 de zile, mai fac febră, respir foarte greu, multumesc CAS Argeș pentru ca mi-a aprobat custodia unui concentrator de oxigen pe care va trebui să îl țin permanent, va multumesc tuturor celor care m-au ajutat, am nevoie în continuare de sprijinul vostru!”, este mesajul postat pe Facebook de Irina Maria Aldea în urmă cu puțin timp.

Irina Maria Aldea este copilul fenomen din Pitesti care impresiona prin talent, daruire si perseverenta. Picteaza in ulei pe panza, de la doi ani, si la numai trei ani, Irina avea prima expozitie. Portofoliul sau numara 150 de picturi in ulei, expuse in galerii nationale si internationale. Si, cand nu picteaza, Irina, in putinul timp ramas, scrie si poezii. A lansat pana astazi, la aproape 14 ani, 3 volume de poezii si eseuri scurte.

Are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!

Contul umanitar este deschis la BCR pe numele ALDEA IRINA MARIA

RO61RNCB0022140869840001

LASA UN RASPUNS