CINE A CASTIGAT marele trofeu “Good Vibes”! Au fost peste 200 de copii talentati inscrisi

0
170

“Good Vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești! Primarul municipiului Pitesti Cristian Gentea, prezent la eveniment, a felicitat toti participantii, fiind copii extrem de talentati inscrisi in competitie. Câștigătoarea marelui trofeu este Natalia Bendre din România (Oradea).

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret “Good Vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022. La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia, Italia și Elveția.
Câștigătoarea marelui trofeu este Natalia Bendre din România (Oradea). Trofeul secțiunii pop internațional a fost câștigat de Emin Abdulhamid, din Bulgaria, trofeul pop în limba maternă de Ariadna Scorpan, din Republica Moldova, iar trofeul secțiunii musical de Anamaria Picurici, din România.
Pentru cele 2 categorii de vârstă 7-13 ani și 14-21 ani s-au mai acordat: 6 premii pentru ocupanții locului întâi, 6 premii pentru ocupanții locului doi, 6 premii pentru ocupanții locului trei și 6 mențiuni.

LASA UN RASPUNS