Cere mai multa aplecare catre patroni: “Domnule prefect, fiecare canta dupa propriul solfegiu, iar noi avem nevoie de dirijor”

0
1036

Camera de Comert si Industrie Arges a semnat un protocol de colaborare cu mai multe institutii deconcentrate si Prefectura Arges, pentru a ajuta oamenii de afaceri sa lucreze mult mai bine cu reprezentantii acestor institutii publice de stat.

“Vom crea un spatiu in care oamenii de afaceri sa se poata intalni in mod direct cu reprezentantii institutiile deconcentrate, noi vom organiza cadrul intalnirii, periodic avem propuneri de schimbari legilative care sa vina in ajutorul oamenilor de afaceri, facem lobby gratuit pentru a-i ajuta pe oamenii de afaceri. Acum, pe 26 ianuarie 2016, vom fi vizitati de presedintele Camerei de Comert Britanico-Romane, astfel ca cei care vor sa faca afaceri cu Marea Britanie pot veni sa participe la aceasta intalnire.”, a declarat pentru Ziarulargesenilor.ro George Caval, presedintele Camerei de Comert si Industrie Arges.

“La ora actuala daca darami sau construiesti un bordel ai nevoie de 20 – 30 de avize. Ar trebui sa nu se mai tina cont de fiecare virgula in parte, pentru ca la noi birocratia a crescut foarte mult. Functionarii ar trebui sa stie ca au un sef care sprijina dezvoltarea noastra, pentru ca afacerea nu este doar a intreprinzatorului, ci a intregului judet. Asa este rezolvata problema locurilor de munca, a taxelor, etc. Nu poti sa misti nimic fara ANAF, Sanepid, ISU, etc. Domnule prefect, fiecare canta dupa propriul solfegiu, iar noi avem nevoie de dirijor. Vrem sa fie mai multe astfel de intalniri cu mediul de afaceri, pentru ca sunt multe lacune,”, a declarat in stilul sau caracteristic Gheorghe Badea, fostul presedinte al CCI Arges la semnarea protocolului de colaborare semnat ieri in Sala Mare a Consiliului Judetean Arges.camera de comert si prefect mihai oprescu (9)camera de comert si prefect mihai oprescu (10)

LASA UN RASPUNS