CEA MAI HOT basarabeanca vorbeste despre O EXPERIENTA ULUITOARE din viata ei! La fel de sexy, dar mai implinita

0
772

Lucretia Racu, cea cunoscuta si sub denumirea de cea mai hot basarabeanca, intr-o ipostaza cum nu ai mai vazut-o niciodata. Si…i se potriveste de minune. Este mamica. Si inca una la fel de sexy ca atunci cand incingea atmosfera pe scena. Cantareata spune ca se va reintoarce cat de curand pe scena, astfel ca fanii nu au prea mult de asteptat pana cand o vor putea vedea din nou cantand. Mai ales ca deja a ajuns la formele care au consacrat-o si este o mamica la fel de frumoasa.

Se poate mandri ca este o mamica de baiat, iar botezul micutului Lukas Alexandru va avea loc in luna octombrie, alaturi de persoanele apropiate, avand in vedere contextul pandemic actual. Desi noptile sunt lungi, micutul fiind destul de activ si pe timp de noapte, se considera o mamica relaxata. Mai ales ca si taticul este implicat ca cel mic sa creasca mare si voinic.

Lucretia Racu a nascut pe 6 iulie si a avut parte de o sarcina usoara. Motiv pentru care a si cantat pana in ultimul moment. De pe scena, a mers direct la maternitate. “Eram la mare, iar dupa ce am terminat programul artistic am plecat direct spre maternitate“, ne povesteste amuzata Lucretia Racu. 

LASA UN RASPUNS