Cartea Junglei – Magia spectacolului musical. PREMIERA, ÎN CURÂND

0
751

Celebrele povestiri ale lui Rudyard Kipling, prind viață într-un mod absolut inedit într-un spectacol plin de suspans, de emoție, de bucurie și de explozie muzicală.

Cartea Junglei – Magia spectacolului musical. Premiera spectacolului va avea loc la Palatul Național al Copiilor din București, pe 22 noiembrie, de la ora 19.00. Următoarele spectacole vor putea fi urmărite pe 11 și respectiv 12 decembrie, de la ora 19.00.

Musicalul Cartea Junglei, este un spectacol pentru toate varstele. Deși vorbim despre o poveste ultra cunoscută, haina în care vine îmbrăcată este una spectaculoasă. Povestea atât de îndrăgită de copii, dar și de părinți, este prezentată într-un mod încât nu are cum să nu-ți umple sufletul de bucurie.

Ludicul lui Baloo, împreună cu inocența lui Mowgli și cu determinarea Bagheerei, se intrepătrund perfect, aducând savoare spectacolului. Lupii, elefanții, maimuțele, vulturii, înșelătorul șarpe Kaa și spaima junglei Shere Kaan, vor condimenta povestea cu emoții din cele mai diverse. Muzica live a acestui spectacol, costumele spectaculoase și decorul, vin perfect în completarea virtuțiilor actoricești ale interpreților.

Este pentru prima dată când spectacolul Cartea Junglei este montat în cheia unui musical autentic asemenea teatrelor de profil din Londra, muzica având o pondere mult mai mare decât în povestea celebră a desenului animat.

Un spectacol despre frumos, despre prietenie, despre bucuria de a trăi. Ceea ce ne dorim de la acest spectacol, este să transmită exact starea pe care am avut-o noi atunci când l-am creat.

LASA UN RASPUNS