Știre BOMBĂ! Un CUPLU CELEBRU, astăzi, CĂSĂTORIE ÎN SECRET. Participă câțiva apropiați

0
989

Un cuplu celebru își va uni destinele, astăzi, în mare secret. Presa mondenă din Capitală a transmis această informație în urmă cu puțin timp. Astfel că, dupa cativa ani de iubire si un copil impreuna, in sfarsit Valentina Pelinel si Cristi Borcea isi vor uni destinele.

Surse din preajma cuplului au dezvaluit in exclusivitate pentru wowbiz.ro ca, dupa vacanta din Capri, unde au trait momente romantice si pline de iubire, Pelinel si Borcea au hotarat sa faca si pasul cel mare. Totul se va intampla discret, fara multi martori, doar in prezenta ofiterului Starii Civile si a familiei.

La iesirea din puscarie, omul de afaceri a sustinut ca Valentina este singura femeie care il intereseaza! “O ador, este ingerul meu! In toti anii in care am fost inchis, mi-a fost aproape la greu si nu m-a parasit nici macar un moment! Am trait impreuna clipe grele si complicate, dar niciodata, ea nu a dat inapoi! Mi-a demonstrat ca ma iubeste cu adevarat! Asa cum de altfel, o iubesc si eu pe ea! Este totul pentru mine! Veti vedea ca de acum inainte nimeni si nimic nu ne va mai desparte”, a declarat Borcea, apoi, a fost practic nedespartit de Pelinel!

Sursa: Wowbiz.ro

LASA UN RASPUNS