Blonda ”TUNATĂ” din Albota a încălcat restricțiile instanței. Care sunt CONSECINȚELE

0
2874

Alina Elena Badea, blonda în vârstă de 29 de ani, care a furat un Mercerdes beată şi a vrut să ajungă la Bucureşti, a fost trimisă în judecată sub acuzaţia de de furt în scop de folosinţă.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Cornetu, acolo unde a fost dispusă şi măsura controlului judicar pentru tânăra. Deşi pe data de 28 septembrie magistraţii au menţinut măsura împotriva tinerei devenită celebră după ce a fost găsită în stare de ebrietate şi dându-se în spectacol în locuri publice, Alina Elena Badea a încălcat restricţiile.

Duminică, ea a fost prinsă de jandarmi, în Târgul Săptămânal din comuna Bradu în stare de ebrietate. A fost notificată Judecătoria Cornetu pe motiv că blonda a încălcat interdicţia de a părăsi comuna Albota, urmând ca pe data de 16 octombrie să se judece o cerere de schimbare a măsurii controlului judiciar cu arestul la domiciliu sau arest preventiv.

CITEȘTE ȘI: VIDEO halucinant! O blonda “tunata”, BEATA moarta, pe strazile Pitestiului! Politistii o aduna de prin boscheti

LASA UN RASPUNS