VIDEO halucinant! O blonda “tunata”, BEATA moarta, pe strazile Pitestiului! Politistii o aduna de prin boscheti

0
6513

Imagini halucinante filmate in Pitesti cu o superba blonda, bine “tunata”, moarta de beata. Tanara a ajuns la spital dupa ce a baut o noapte intreaga prin cluburile din Pitesti. Pe Romania TV a fost publicat un video in care se poate observa cu usurinta cum tanara, pe numele sau Alina Badea, se dezechilibreaza, mai ales ca purta si pantofi cu toc inalt, iar politistii locali o adunau de prin boscheti.

La fata locului au ajuns si medicii. Acestia au pus-o pe targa, spunand ca este constienta, iar tanara a fost transportata la Spitalul Judetean Arges. Intrebata de politisti daca stie cand este nascuta, aceasta a spus ca in 1988, luna a saptea. A fost eleva a Colegiul Tehnic Dimitrie Dima din Pitesti. Aceasta a fost gasita la unul dintre barurile de pe langa Teatrul Alexandru Davila din Pitesti.

Pe pagina de Facebook a acesteia au aparut si primele comentarii, dupa ce au fost vizionate scenele halucinante in care se tavalea pe jos, beata crita:

“Ti.ai gasit extensiile in boscheti ?! ..o tânără care a băut toată noaptea în mai multe cluburi a căzut lată pe trotuar”;

“din pacate astea sunt modelul din zilele noastre!”;

“in patru labe…!”.

 

Sursa: Romania TV.ro

LASA UN RASPUNS