Argeșul, printre agențiile fiscale FRUNTAȘE la nivel național, în ceea ce privește nivelul de colectare al finanțelor

0
2125

Conducerea Agenției Județene a Finanțelor Publice Argeș a avut miercuri, 12 decembrie, la Mioveni, ultima întâlnire din acest an cu contribuabilii din zonă. Întâlnirea a fost structurată pe două categorii, prima cu primarii și reprezentanții UAT-urilor arondate agenției fiscale Mioveni și alta la care au participat contribuabili, persoane fizice și juridice.

Discuțiile au fost inițiate de directorul AJFP Argeș Lucrețiu Tudor și Cătălin Anghel șeful serviciului fiscal Mioveni, alături de reprezentanții serviciului de asistență contribuabili din cadrul agenției fiscale județene.

Temele abordate au fost diverse și s-au concentrat în general asupra noutăților legislative din domeniul fiscal, discutându-se despre gradul de colectare și gestionare al taxelor și impozitelor publice, despre bonificații și plăți, scheme de ajutor de stat, despre calendarul persoanelor juridice pentru luna decembrie, formularul 010, declarația 092 referitor la tranzacțiile intracomunitare, declarația 394, despre propuneri și soluții la unele probleme ridicate de primari, precum încasarea amenzilor și neplata lor de către cetățeni.

Ca și concluzie, anul acesta Argeșul se află printre agențiile fiscale fruntașe la nivel național în ceea ce privește nivelul de colectare al finanțelor, cu suma de 2.216 milioane lei, peste media națională și peste cifrele înregistrate anul trecut.

LASA UN RASPUNS