ARGESEAN RETINUT PENTRU A DOUA OARA, INTR-O LUNA!

0
187

Joi dimineata, 16 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul nopții, persoane necunoscute ar fi sustras, prin forțarea încuietorilor, mai multe bunuri dintr-o vitrină frigorifică. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma activităților de cercetare efectuate de polițiștii de investigații criminale, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea faptei ce face obiectul cercetărilor, ca fiind un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești, persoană cunoscută cu antecedente penale și aflată sub măsura controlului judiciar, ca urmare a cercetărilor desfășurate într-un alt dosar, ne informeaza Politia Arges.

Barbatul a fost depistat și condus la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim faptul că în cursul zilei de 31 mai a.c., acesta a fost reținut de polițiști, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat, mai informeaza Politia Arges.

LASA UN RASPUNS