ARGEȘ. Ninsori abundente. Copaci căzuți, mașină în râpă ori autoturisme răsturnate pe carosabil

0
506

O serie de  evenimente în urma căderii abundente de zăpadă din noaptea trecută, în județul Argeș. S-a așternut strat consistent de zăpadă inclusiv în municipiul Pitești. Dacă în urmă cu o zi a căzut la Pitești prima zăpadă, însă în cantități nesemnificative, iată că de data aceasta iarna și-a intrat în drepturi. Cum era de așteptat, au apărut și primele evenimente, la primele ore ale dimineții. Astfel, cu puțin până în ora 7.00:

  • Copac căzut în Pitești, strada Negru Vodă, între blocurile C2 și C3. Se blochează accesul în parcare. A intervenit o autospecială de la Detașamentul Pitești.
  • Accident rutier – un autoturism s-a răsturnat în orașul Mioveni, spre Clucereasa, aproape de barieră. Au intervenit un echipaj SMURD și o autospecială de pompieri.
  • Copac căzut pe carosabil, în comuna Vedea, aproape de centru, unde a fost blocată circulația până la degajarea acestuia.
  • Accident rutier între două autoturisme, la intrarea în Câmpulung, soldat cu o victimă, neîncarcerată. Au intervenit un echipaj SMURD și o autospecială de pompieri.
  • Accident rutier căzut în râpă, în comuna Mușătești. Doi ocupanți au apucat să iasă din mașină până la sosirea echipelor de intervenție. Au intervenit un echipaj SMURD și o autospecială de pompieri.

LASA UN RASPUNS