ANUNȚ ȘOC făcut de către deputatul Andrei Gerea: ”Plec din ALDE!”

  0
  244

  Anunț șoc făcut de către deputatul Andrei Gerea. Acesta va părăsi ALDE. ”Începând de astăzi, voi construi în afara ALDE proiectul “Prin noi înșine”, proiect pe care vi l-am propus și l-ați refuzat!”, este o parte din mesajul postat pe pagina de Facebook de către Andrei Gerea, mesaj care îi este adresa lui Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE căruia zilele trecute i-a cerut demisia.

  Recunosc că speram la o cu totul altă reacție față de repetatele mele apeluri de reformare și revitalizare a ALDE! Speram ca dl. Tăriceanu să facă un minim gest prin care să deschidă o perspectivă de încredere și speranță! A ales să continue același joc duplicitar și păgubos!
  Este a doua oară, dle Tăriceanu, când mă schimbați de la conducerea ALDE București. Este și ultima dată, pentru că plec din ALDE!

  Prima oară, am fost schimbat tot pe motive de orgoliu și țâfnă, atunci când a candidat dl. Daniel Barbu la Primăria Generală. A fost un “sacrificiu care a meritat”, pentru că a reușit să obțină un impresionant 3%! Atunci eu am candidat la Primăria Pitești și am obținut peste 14%, depășind inclusiv PNL. Am obținut alături de echipa pe care am format-o aici patru mandate de consilieri locali, iar datorită scorului la nivel județean, prin negocieri, am obținut pentru ALDE postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.

  Am muncit pentru partid, împreună cu alți colegi, oriunde a fost nevoie, și la ALDE Constanța și la ALDE București. Nu regret efortul depus. Regret faptul că munca a fost în zadar pentru că, brusc, deciziile pe care le-ați luat au distrus proiectele ALDE și încrederea în acest partid.

  Vă urez succes! Deși probabil în curând o să ajungeți să numiți aceiași 10 oameni, președinți de organizații în toate județele țării. Nu va fi greu, pentru că din păcate nu prea vor mai avea pe cine conduce!

  Începând de astăzi, voi construi în afara ALDE proiectul “Prin noi înșine”, proiect pe care vi l-am propus și l-ați refuzat!”, este mesajul integral postat de Andrei Gerea pe pagina personală de Faceboook.

  LASA UN RASPUNS