AJUTAȚI-I să rămână împreună! 4 COPII din Argeș vă roagă să îi salvați din SITUAȚIA DISPERATĂ în care se află

0
67815
Un caz care merită aplecare din partea oamenilor de bine. Sunt patru copii care au nevoie de ajutor pentru a rămâne împreună. O locuință decentă le-ar putea salva situația în care se află la acest moment.
Copiii au între 9 si 14 ani. Sunt trei baieti si o fata. Mama lor e plecata în Italia de peste 11 ani. Cel mai mic provine dintr-o relație de concubinaj a tatălui, după plecarea soției, iar concubina a murit când băiatul era mic. Erau crescuti de tatăl lor, un bărbat de 44 de ani, care însă s-a spânzurat, câd mama din Italia a intentat proces ca să primească custodia fetei în vârstă de 12 ani. Acum, copii au rămas în grija bunicii și trăiesc dintr-o pensie a bunicii de 520 lei. Autoritatea Națională pentru Protecția Copilului ar fi pus condiție, ca cei patru copii să nu fie despărțiți, să locuiască într-o casă decentă, iar acum un ONG încearcă să strângă cele necesare pentru rezolvarea aestei situații în care s-au văzut micuții, peste noapte.
Iată un mesaj prin care puteți afla mai multe informații despre cum îi puteți ajuta pe acesti copii:
”In comuna Mozăceni județul Argeș sunt 4 copii ce-au ramas fara familie. Mama parasindu-i acum 10 ani (fugita in Italia) au ramas in grija tatalui. Dupa un proces recent intentat de mama pentru custodia fetei lor, tatal a fost gasit spanzurat. N-am sa intru in mai multe detalii, căci nu-si au rostul aici, ci pentru faptul ca in prezent locuiesc impreună cu bunica din partea tatalui, intr-o cămăruta insalubra de 4/4 mp, fapt pentru care Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului a inceput presiunile, amenințând chiar cu despartirea lor, iar una din conditiile ca ei sa ramana impreuna a fost mutarea lor intr-o locuintă decentă. Ii putem ajuta doar daca le putem renova casa parinteasca. Să n-o mai lungim, cautam oameni cu suflet mare pentru a da o mana de ajutor acestor copii, asadar avem nevoie de orice materiale de constructii ce-ar putea ajuta la reconsolidarea si renovarea casei parintesti, incepand de la BCA, rigips, ciment pentru tencuiala, plasa de Buzau, pietris, geamuri, usi, gresie si faianta, vopsea lavabila, pâna la lemn pentru acoperis, tabla sau orice alt material necesar la renovarea acesteia.

Am postat deja un prim necesar de materiale. Pentru orice detaliu sau nelamurire nu ezitati sa ma contactati la telefon 0743111480 sau in privat.
PS. Like-urile nu țin nici de foame nici de cald, implicati-vă daca vreti să schimbati ceva in viata voastră!”.

LASA UN RASPUNS