Afla cum va fi vremea de Florii!

0
121

Temperaturile in urmatoarele patru saptamani vor fi peste normalul perioadei, astfel ca de Florii vom avea o vreme frumoasa. In acest interval de timp vor fi putine precipitatii, cu mici exceptii.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în săptămâna 13 martie-20 martie, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 20 martie-27 martie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în extremitatea de nord-vest a țării, dar și ușor deficitare în sud și sud-est, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 27 martie-3 aprilie
Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 03 aprilie-10 aprilie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, a precizat Administrația Națională de Meteorologie.

Sursa: Stiripesurse.ro

LASA UN RASPUNS