2023, un AN BUN cu MULTE INVESTITII, anunta primarul comunei Albestii de Arges!

0
131

Primarul comunei Albestii de Arges, Gabriel Popa, anunta proiecte importante pentru comuna pe care o gospodareste. Vorbim despre investitii care deja sunt in derulare, dar si despre proiecte care in scurt timp vor primi parafa pentru a incepe lucrarile. Sunt investitii prin CNI, finantate prin programul Anghel Saligny, PNDL, dar si investitii din bugetul local.

Vorbim despre un proiect de eficientizare energetica, prin PNDL 2, proiect deja semnat, pentru o scoala primara din Albestii de Arges. De asemenea, toate salile de clasa din scoala vor fi modernizate, vor avea table inteligente, mobilier nou, laboratoare dotate cu toate cele necesare. De asemenea, prin aceeasi masura patru scoli se vor moderniza si vor beneficia de mobilier nou chiar din vara, daca se da drumul la licitatii.

Lunea aceasta va fi semnat proiectul de realizare al Salii de Sport Scolare, ce beneficiaza de 102 locuri. Este prima din comuna de un asemenea nivel, ne marturiseste primarul Gabriel Popa, care a adaugat ca de la momentul semnarii, in timp de 10 luni investitia se va fi finaliza. Este un proiect finantat prin CNI.

Este in lucru un proiect de piste de biciclete, vorbim despre un proiect deja semnat care urmeaza sa fie implementat in comuna.

Este in implementare proiectul desfasurat prin Programul Anghel Saligny privind asfaltarea a 11.5 km de drum. Se lucreaza deja la rigole, urmand ca in timp de 2 ani sa fie gata. De asemenea, din bani de la bugetul local, vor fi realizate trotuare, pe circa 300 de metri lungime, in zonele in care nu sunt realizate si nu sunt prinse in proiect. Primarul comunei Albestii de Arges, Gabriel Popa, ne-a declarat ca anul 2023 va fi un an bun pentru localitatea pe care o gospodareste, un an cu multe investitii care vor fi vizibile pentru cetateni.

LASA UN RASPUNS