ACUM. Peste 100 de PERCHEZIȚII, în județul nostru și alte 15 din țară. Prejudiciu de 2 milioane de euro

0
3040

Descinderi masive. 101 percheziții în mai multe județe din țară. Argeșul, printre județele unde sunt efectuate descinderi în acest moment.

Polițiștii din Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, efectuează peste 100 de percheziții domiciliare în București și în 16 județe, în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de 2 milioane de euro, potrivit unui comunicat al Poliţiei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Arad, efectuează 101 percheziții în București și în județele Arad, Hunedoara, Timiș, Gorj, Giurgiu, Mehedinți, Iași, Galați, Olt, Argeș, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Sălaj și Caraș – Severin, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 2 milioane de euro. Urmează a fi puse în aplicare 27 de mandate de aducere.

LASA UN RASPUNS