A profitat de slujba sa pentru a STOARCE BANI de la cetățeni. Dat pe mâna poliției

0
414

Angajatul unei firme a ajuns în arest, fiind acuzat de înşelăciune şi conducere fără permis. Acesta lucra la o societate autorizată cu atribuţii de verificări şi realizări branşamente şi distribuţie de energie electrică. A depistat o femei din comuna Călineşti care deşi figura ca fiind debraşată, acesta era racordată ilegal la energie. În loc să sesizeze autorităţile sau SC Enel Distribuţie, acesta i-a pretins femeii o sumă de bani ca să treacă cu vederea aceste aspect. Mai mult, s-a oferit să-i modifice indexul contorului de măsurare a energiei electrice consumate. I-a cerut de două ori diverse sume de bani. A treia oară, când s-a dus şi a pretins o nouă tranşă, femeia a decis să anunţe autorităţile.

Astfel, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești l-au depistat pe Sorin. V., de 45 de ani, din orașul Topoloveni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de înșelaciune și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. De asemenea, polițiștii au mai stabilit că, în aceeași perioadă, bărbatul ar fi condus un autoturism pe drumurile publice, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Parchetul a dispus continuarea cercetorilor sub control judiciar.

LASA UN RASPUNS