A fost declarată CONSTITUTIONALA Legea inițiată de PSD și adoptată în Parlament care prevede creșterea pensiilor cu 40%!

0
242

Legea inițiată de către PSD și adoptată în Parlament care prevede creșterea pensiilor cu 40% a fost declarată astăzi constituțională, ne informeaza deputatul PSD Simona Bucura Oprescu, seceretar executiv al PSD Arges.

Cîțu spunea la începutul anului trecut, din poziția de ministru al Finanțelor, că sunt bani în buget pentru majorarea cu 40% a pensiilor. Ulterior, liberalii au făcut tot posibilul să nu aplice legea, inclusiv atacând-o la Curtea Constituțională, privându-i pe pensionari de banii atât de necesari pentru medicamente, utilități și alimente din ce în ce mai scumpe.

Fiecare român merită respect. Merită să aibă parte de drepturile cuvenite care să le asigure un trai decent și o bătrânețe liniștită.

PSD cere preşedintelui Iohannis să respecte decizia Curţii Constituţionale şi să promulge legea care prevede majorarea punctului de pensie cu 40%.“, a declarat Simona Bucura Oprescu.

LASA UN RASPUNS