GRATUIT PENTRU ELEVI cu transportul in comun, tot anul! Bucura Oprescu a anuntat: s-a VOTAT in Parlament!

0
855

“Pentru PSD, educația a fost, este și va rămâne o prioritate!”, a transmis deputatul PSD de Arges Simona Bucura Oprescu, aducand in lumina faptul ca social democratii au votat in Parlament în favoarea unei Legi care prevede că elevii din învăţământul preuniversitar de stat și privat au dreptul la gratuitate pentru serviciile publice de transport pe tot parcursul anului calendaristiv!

Asigurarea de șanse egale pentru acces la sistemul de învățământ este foarte importantă, iar în acest sens PSD a votat în Parlament în favoarea unei Legi care prevede că elevii din învăţământul preuniversitar de stat și privat au dreptul la gratuitate pentru serviciile publice de transport pe tot parcursul ANULUI CALENDARISTIC!
Decontarea cheltuielilor se va face de la bugetul de stat prin transfer către unităţile administrativ-teritoriale, către unitatățile de învăţământ. Legea merge la promulgare la președintele țării care sperăm să nu încerce să o blocheze, așa cum Guvernul său PNL se opune cu vehemență dublării alocațiilor pentru copii, creșterii salariilor profesorilor și majorării pensiilor cu 40%!“, a declarat Simona Bucura Oprescu.

Foto: Arhiva

LASA UN RASPUNS