58.000 de cititori intr-o singura zi! RECORD inregistrat joi de Ziarulargesenilor.ro

0
628

Platforma onlina www.ziarulargesenilor.ro a inregistrat record de vizitatori unici in ziua de joi, 10 martie. Intr-o singura zi, potrivit Trafic.ro, site-ul de stiri a inregistrat 58.019 vizitatori unici, un numar important de persoane care au ales sa se informeze dand click pe una dintre stirile postate de echipa www.ziarulargesenilor.ro. Acest record ne-a plasat joi, 10 martie, pe primul loc intre site-urile de stiri de profil, din judetul Arges. De asemenea, in luna februarie, potrivit Trafic.ro, ziarul a inregistrat aproape 100.000 de vizitatori unici.

Va reamintim ca cel mai mare numar de vizitatori unici inregistrat de platforma noastra de stiri, potrivit Trafic.ro, a fost pe data de 2 noiembrie 2015, cand intr-o singura si 74.532 de persoane au ales sa se informeze din Ziarulargesenilor.ro.

Multumim cititorilor nostri! Va asteptam in continuare pe www.ziarulargesenilor.ro pentru a fi bine informati! De asemenea, puteti intra pe pagina noastra de Facebook si vom fi si mai multi prieteni! 

 

LASA UN RASPUNS