O femeie și un bărbat din Argeș, arestați pentru trafic de droguri de risc, fără drept

0
1595

Cultivau cannabis în curtea locuinței. Au fost reținuți și ulterior arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc fără drept.

Este vorba despre un bărbat și o femeie care în curtea locuinței cultivau cannabis. Într-un comunicat emis se arată că, la data de 20 iulie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, în timpul unei percheziții domiciliare efectuate pe raza comunei Săpata, judeţul Argeş, în cadrul unui dosar penal de furt, au identificat mai multe plante de cannabis.

Cazul a fost preluat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, din cercetări reieşind că, în perioada aprilie-iunie, cei doi, în vârstă de 28 şi 33 de ani, ambii din comuna Săpata, ar fi cultivat fără drept cannabis în curtea locuinței.

În urma percheziției, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 17 plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, precum și ustensile necesare creșterii și dezvoltării plantelor de cannabis.

La data de 21 iulie, în urma administrării probatoriului, bărbatul şi femeia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc fără drept, iar la data de 22 iulie Tribunalul Argeș a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LASA UN RASPUNS