Vitezomani lasati pietoni de Sarbatori!

0
229

Vitezomani lasati pietoni de Sarbatori! Au calcat mai tare pedala de acceleratie si s-au ales cu amenzi usturatoare, dar si cu permisul suspendat.

Fara permis si cu doua amenzi!

Dacă ar fi stat în banca lui un câmpulungean în vârstă, de 44 de ani, ar fi trecut

neobservat. Doar că nu a avut de lucru şi a călcat tare pedala acceleraţiei. A trecut pe lângă radar, la Schitu Goleşti, cu 111 kilometri la oră. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung l-au oprit şi în timpul verificărilor au constatat că maşina condusă de vitezoman avea valabilitatea ITP (inspecției tehnice periodice) expirată din cursul anului 2020. Ca urmare a celor constatate, conducătorului auto i-au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.610 lei. Totodată au fost aplicate măsurile complementare de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, prin reținerea permisului de conducere și eliberarea unei dovezi înlocuitoare (ca urmare a conducerii cu viteză excesivă), precum și de retragere a certificatului de înmatriculare.

A “dat” in radar la Stalpeni, pe DN 73

Un sofer in varsta de 44 de ani, din Câmpulung, care a dat în radar la Stâlpeni, pe DN 73 s-a ales cu o amendă “bonus”. Bărbatul circula cu viteza de 119 kilometri la oră. De asemenea, cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat și că bărbatul deţinea autoturismul în cauză din cursul lunii martie 2021, fără ca documentele de vânzare-cumpărare să fie perfectate în termenul legal, de 90 de zile. Acesta a rămas fără permis şi a primit două amenzi în valoare de 2.610 lei, una pentru depăşirea vitezei alta pentru neperfectarea actelor. Dacă va plăti în termen de 14 zile, câmpulungeanul va putea să achite doar jumătate din sumă. Din păcate însă, va petrece sărbătorile „pieton”. În plus, va recupera certificatul de înmatriculare reţinut de poliţişti abia după ce va intra în legalitate cu maşina.

LASA UN RASPUNS