(VIDEO) Primarul Mioveniului anunță o mare SURPRIZĂ pentru argeșeni, din septembrie anul acesta

0
2064

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, prezent în conferința de presă a PSD Argeș de vineri, 5 aprilie, a transmis că, în toamna acestui an, argeșenii vor avea parte de o surpriză.

Vrem ca în luna august să le facem o surpriză plăcută argeșenilor, și anume să recepționăm clădirea spitalului nou, urmând ca în jurul lui 20 septembrie secțiile existente ale spitalului actual să se mute în casă nouă. Prima secție va fi neonatologia de la Călinești. Personalul aferent, dacă dorește să lucreze la Spitalul Orășenesc Mioveni este binevenit, dacă nu, posturile vor fi disponibile și vor fi scoase la concurs. De asemenea vreau să anunț că nu se pot face angajări mai devreme de luna septembrie. Noua organigramă și ștatul de funcții al noului Spital Orășenesc Mioveni apar în luna august. Nu primăria și primarul fac angajări, ci conducerea spitalului, Consiliul de Administrație și alte instituții din domeniul sănătății împreună cu conducerea de acolo. Vreau să se știe acest lucru, pentru că au mai fost discuții.”, a declarat edilul din Mioveni, Ion Georgescu (VIDEO – vezi INTEGRAL DECLARAȚIA primarului Ion Georgescu).

Primarul a vorbit (vezi DECLARAȚIE 2) și cu privire la plățile care se vor face până în luna septembrie, la noul spital, cu aparatura medicală, obiectele de inventar, materiale consumabile, etc.

Spitalul este construit de așa natură ca 72 de ore, în caz de cutremur, să poată funcționa singur, dacă are carburant în rezervor. Produce oxigenul în stația proprie. Este închis ermetic, geamurile nu se deschid. Oxigenul se reglează pe fiecare salon în funcție de necesitate”, a mai explicat Georgescu.

LASA UN RASPUNS