VIDEO. Imagini cu impresionanta captura a politistilor! Trofee de urs, lup, mistret, cranii de tap, blanuri

0
1951

La locuintele a 11 persoane din judetul Arges au avut loc in cursul acestei zile perchezitii. Mai exact in Corbi, Curtea de Arges si in Albestii de Arges. Descinderile au fost organizate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Au fost ridicate cantităţi importante de muniţie, cel mai probabil confecţionată artizanal, carne de vanat şi 53 de trofee, dar cel mai important, un aparat artizanal de confecţionat cartuşe. Cei vizaţi sunt suspectaţi de săvârşirea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Oamenii legii au ridicat, printre altele, 23 de cranii de ţap, un trofeu de urs, unul de lup, chiar şi un pui de mistreţ împăiat. De asemenea au fost găsite 13 blănuri şi 56 de kilograme de carne de vânat. Pe lângă cele enumerate, la percheziţii au fost ridicat un aparat de confecţionat artizanal muniţie, acesta fiind găsit acasă la un vânător din comuna Albeştii de Argeş. Se bănuieşte că a fost folosit pentru confecţionarea cartuşelor utilizate în timpul braconajului.

 

LASA UN RASPUNS