VEȘTI TRISTE! Nu mai răspunde la tratament! Copilul de 4 ani care a intrat în comă, după o vizită la dentist, din ce în ce mai rău

0
433

Noi informaţii despre starea copilului de patru ani, din Argeș, care a intrat în comă după ce a fost la dentist, unde a făcut stop cardio-respirator după o anestezie generală făcute de medici fără să aibă autorizaţie, anunță RTV.net. Aflăm că starea de sănătatea copilului de patru ani care a făcut stop cardio-respirator după o anestezie generală se agravează. Medicii de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu au anunţat faptul că minorul nu mai răspunde la tratament.

Mai mult decât atât, copilul se află încă la reaminare, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire deoarece organele celui mic cedează unul după altul.
“Sunt vesti foarte proaste. Medicii anunţă ca în urmă cu puţin timp s-a instalat insuficienţa multiplă de organe, adică organele îi cedează unul după pe altul. Se depun toate eforturile pentru ca copilul să rămână în viaţă. Pronosticul rămâne extrem de rezervat.” , a declarat Tudor Ciuhodaru.

Copilul de patru ani din Piteşti a fost preluat de ambulanţă, luni seara, în stare de inconştienţă dintr-un cabinet stomatologic privat din oraş. Pentru că era în stare gravă, a fost transferat de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Sursa: RTV.net

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS