Trezorierul PSD Mircea Drăghici: ”Este un ASALT profund NEDEMOCRATIC”

0
190

Dacă nu era soția mea, nu ar fi avut niciodată un astfel de dosar”, a transmis trezorierul PSD Mircea Drăghici într-o postare pe Facebook, după sentința Tribunalului București de trei ani de închisoare cu suspendare. Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată. Mircea Drăghici a precizat că soția sa este o ”victimă colaterală a unui demers din ce în ce mai agresiv de represiune și intimidare”.

Iată întreaga postare a trezorierului PSD, Mircea Drăghici: ”Decizie nedreaptă în mijlocul campaniei electorale. Asta i s-a întâmplat astăzi celei care, dacă nu era soția mea, nu ar fi avut niciodată un astfel de dosar. O victimă colaterală a unui demers din ce în ce mai agresiv de represiune și intimidare – un asalt profund nedemocratic, concertat și cu nimic altceva decât o miză electorală.
Un lucru e cert, nu ne vom lăsa linșați, nu ne vom lăsa călcați în picioare, nu ne vom lăsa puși la pământ. Dimpotrivă, avem dovada că TREBUIE să continuăm să facem binele care atât de tare îi deranjează…”.

LASA UN RASPUNS