Trecutul “GLORIOS” al unui patron din Campulung, acuzat de proxenetism! Si totusi judecatorii au decis ca “nu reprezinta pericol public”

0
5584

Retinut de politisti, eliberat de judecatori! Patronul unui service auto si al unui magazin de piese auto din Campulung, Florin Oprea, zis “Rata”, acuzat de proxenetism in dosarul in care 23 de persoane au fost retinute, a mai fost retinut de politisti in martie 2012. Acesta a batut zdravan doua persoane cu care a intrat in conflict. S-a ales cu dosar penal pentru ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri, insa, dupa ce initial a fost retinut, a fost cercetat în stare de libertate.

Scandalagiul a fost „săltat“ de oameni legii, la acel moment, şi dus pentru audieri la sediul Poliţiei. Ulterior, s-a stabilit că acesta mai făcuse în aceeaşi zi încă o victimă, undeva în cartierul Grui. Florin Oprea a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, după care a fost prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Campulung şi adus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorul a decis ca Florin Oprea nu reprezinta pericol public si trebuie eliberat.

De asemenea, tot in anul 2012 “Rata” a fost urmărit de un echipaj de poliţie pe DN 73, în timp ce gonea către Piteşti, la volanul unui BMW X5, fiind suspectat că a depăşit cu mult viteza legală. Masina politistilor s-a rasturnat in aceasta cursa nebuna, lovind alte autoturisme.

Acum, Florin Oprea se afla in arest preventiv, acuzat de proxenetism, in dosarul “Proxenetism la Campulung”.

LASA UN RASPUNS