Totul se invarte in jurul lui Pendiuc! PSD Pitesti asteapta raspunsul lui Dragnea, pentru alegerea candidatului la primarie!

0
542

PSD bajbaie dupa candidatul la primaria Pitesti! Organizatia de Arges si implicit PSD Pitesti astepta sa vada ce spune Centru cu privire la o eventuala candidatura a lui Tudor Pendiuc pentru aceasta functie. Pana atunci, nu au nimic de spus.

Daca liderul de partid de la Centru il vrea in continuare pe Tudor Pendiuc la algerile locale din vara ca si candidat, organizatia Municipala se va conforma si il va sustine pe acesta in castigarea alegerilor. In caz contrar, Cristian Gentea, presedintele PSD Pitesti va candida pentru primaria Pitesti. “Exista trei variante. Ca Tudor Pendiuc sa candideze pentru PSD, ca independent si sa sustina candidatul PSD. Daca domnul Pendiuc nu va candida din partea noastra, iar domnul viceprimar Ionica nu vrea sa candideze impotriva lui Tudor Pendiuc, voi candida eu la primarie. Deci, nu va fi nicio problema. Nu este nicio graba. Intr-adevar avem probleme cu listele de sustinere, pentru ca inca nu ne-am hotarat la candidat.”, a declarat Cristian Gentea, presedintele PSD Pitesti.

Se pare ca a existat o discutie intre liderul partidului, Serban Valeca, si primarul Pendiuc, insa nu s-a finalizat cu o decizie. “Organizatia judeteana a discutat, insa Tudor Pendiuc a zis ca vrea sa vorbeasca cu domnul presedinte Dragnea.”, a adugat Gentea.

LASA UN RASPUNS