Tinutele inedite au fost premiate la Festivalul de moda “Culorile toamnei”! Catalin Botezatu, asaltat de fani

0
690

Festivalul de Moda Culorile Toamnei a ajuns la cea de-a XXV-a editie. Mai multi designeri din tara si din strainatate s-au intrecut pentru a prezenta tinute inedite, iar unele dintre acestea au si fost premiate pentru originalitate. Desi nu a putut ajunge de la inceputul Festivalului, designerul Catalin Botezatu, presedinte al juriului, nu a ratat aceasta a XXV-a editie si a ajuns la Pitesti, pastrand traditia, moment in care a fost asaltat pentru poze si discutii de catre designerii prezenti si tinerele modele participante in concurs. Valeria Coman, managerul Festivalului, a stralucit, ca de fiecare data, fiind sufletul concursului.

Concursul a fost deschis de copii talentati care au starnit aplauze si zambete totodata, acestia incercand sa se ridice la inaltimea manechinelor cu experienta si sa nu schiteze urme de emotie.

Asa cum am mentionat, a fost premiata originalitatea, astfel ca designerii de la Brasov si respectiv Chisinau au fost apreciati pentru modul inedit in care au reusit sa isi scoata in evidenta tinutele, la Chisinau mergand chiar Trofeul festivalului, dupa ce manechinele au defilat pe scena cu lucrari care acopereau partial si fetele cu niste masti.

Mai multe manechine au iesit in evidenta printre membri juratilor, astfel ca acestora li s-a propus si colaborari pentru prezentari nationale si chiar internationale. Modelele din Pitesti au fost provocate sa prezinte si dupa ce designerii si-au prezentat tinutele, tocmai pentru a reusi sa observe profilul fiecareia dintre acestea.

Scoala Populara de Arte din Pitesti a fost reprezentata la Festival prin Carmen Radulescu,  pe podium defiland manechinele imbracate in superbe tinute din in. “Cu bucurie si mandrie am prezentat lucrarile cursantelor Scolii Populare de Arte si Meserii in cadrul Festivalului International Culorile Toamnei, unde am obtinut premiul “Trofeul Festivalului” . Multumesc doamnei manager Elena Iagar pentru oportunitate, doamnei Valeria Coman pentru organizare si promovare si, nu in ultimul rand, tuturor participantelor care au contribuit la realizarea acestui proiect, inclusiv echipei mele (Laura si Elena).”, a transmis Carmen Radulescu pe pagina de Facebook dupa ce s-a incheiat Festivalul.

Pentru prima data, cunoscuta cantareata de muzica usoara, ce isi are originile in judetul Arges, Ileana Sipoteanu, a participat in juriul Festivalului “Culorile Toamnei”, aceasta marturisind ca inca de mica si-a dorit sa fie model, insa abia in urma cu cativa ani a urcat pe o astfel de scena, cand a fost si mireasa colectiei. Cum era de asteptat, Ileana Sipoteanu a bucurat publicul spectator cu piesele sale, incepand cu “Valsul valurilor”. “Moda trece și revine. Este o formă de expresie a sinelui, un joc cu reguli noi în fiecare sezon. Se pare că în ultimul timp rezonez mai mult cu sufletul versatil al modei. Mulțumesc Valeria, pentru darul tău! A fost Festivalul Internațional de Modă “Culorile Toamnei” -Pitești 2022. Am descoperit tineri foarte talentați. Mult succes, tuturor!”, a transmis cantareata de muzica usoara Ileana Sipoteanu pe pagina personala de Facebook.

Primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu, a fost pentru prima data prezent in cadrul Festivalului “Culorile toamnei”, asta dupa ce in comuna pe care o administreaza s-a desfasurat un astfel de festival cu frumos si pentru frumos, in urma cu aproape o luna de zile (Mai multe despre Festivalul de Moda “Muntenia Fashion Days” puteti urmari AICI). De asemenea, din juriu a facut parte si managerul Lexford Castel, Catalin Gherzan, care deja ne-a obisnuit cu prezenta la concursuri de moda, acesta participand de asemenea ca jurat si la Festivalul de Moda “Muntenia Fashion Days”. De asemenea, si Ziarulargesenilor.ro a fost reprezentat la masa juriului.

LASA UN RASPUNS