Tinerii din Arges, in numar mare la Congres! Gabriel Petrea l-a inlocuit pe Sturzu la sefia TSD

0
737

Sâmbătă, 12 decembrie, tinerii social democrați l-au ales pe Gabriel Petrea, noul președinte al Tineretului Social Democrat. Gabriel Petrea, care până la Congres a deținut funcția de secretar general al TSD, a obținut 801 voturi.

Cu 33 de delegați, TSD Argeș, s-a numărat printre cele mai numeroase delegații la acest eveniment, echipa fiind unita si dornica sa se implice in proiectele politice de viitor.

“Tot mai mulți tineri trebuie să se regăsească pe locuri eligibile, fie că vorbim de alegerile locale sau de parlamentare. Aceasta este dorința tinerilor, dar și a actualei conduceri și tocmai de aceea am convingerea că la alegerile locale din 2016, tinerii se vor regăsi în număr mare pe listele de candidați pentru consiliile locale și Consiliul Județean. În Argeș, tinerii s-au implicat activ în toate campaniile electorale. Am fost și vom fi în continuare o echipă puternică, o echipă stabilă, animată de responsabilitate și unitate”, a declarat Georgiana Drăghici, președinte TSD Argeș, imediat după alegeri.

Săptămâna ce vine, tinerii social-democrați argeșeni vor derula mai multe acțiuni umanitare, împreună cu conducerea PSD Argeș, iar în preajma Crăciunului se vor întâlni la tradiționala petrecere de închidere de an.

LASA UN RASPUNS