Specialiști ai Administrației Finanțelor Publice Argeș, întâlnire cu contribuabilii, la Curtea de Argeș

0
190

Contribuabilii vor primi clarificări referitoare la sponsorizările acordate de către persoane juridice şi eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale. Miercuri, 14 noiembrie 2018, începând cu ora 12,00, în sala de şedinţe a Primăriei Curtea de Argeş, Str. Nevers, nr. 1, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o întâlnire cu contribuabilii din municipiul Curtea de Argeş şi localităţile învecinate, în cadrul căreia aceştia vor beneficia de răspunsuri la întrebările referitoare la sponsorizările acordate de către persoane juridice şi eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale.

La această întâlnire vor mai fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii noiembrie 2018, serviciile electronice oferite de ANAF, schemele de ajutor de stat, instituite conform H.G. 807/2014, noile reglementări privind casele de marcat, precum şi alte noutăţi legislative după cum ne-a informat șeful Administrației Finanțelor Publice Argeș, Lucrețiu Tudor.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

LASA UN RASPUNS