Smiley, detalii despre VENIREA PE LUME A FETITEI, dar si despre proiectele muzicale de anul acesta!

0
371

Artistul originar din Pitesti, Smiley, a intrat în direct la Vorbește lumea, la Pro TV, și a dat ultimele detalii despre fetița lui care va vedea cât de curând lumina zilei pentru prima dată. Smiley a spus că micuța se va naște la începutul lunii martie. ”Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină…”, a mai dezvăluit Smiley.

Smiley a mai declarat că este emoționat de întâlnirea cu fetița lui. ”Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a continuat Smiley.

In plan profesional, Smiley a anunțat noul sezon al concursului ”Românii au talent”. “Muzical… Urmează o nouă piesă, pe 12 februarie. A doua, după aceea în duet cu Delia. Vor fi colaborări inedite. Iar în fiecare lună voi scoate o piesă. Și în următorii doi ani voi crea muzică încontinuu”, a mai adaugat cântărețul.

Sursa: Cancan.ro

LASA UN RASPUNS