Simona Bucura Oprescu, VOT in Camera Deputatilor pentru mai multe proiecte de lege cu impact social important!

0
162

Deputatul PSD de Arges Simona Bucura Oprescu a transmis ca, in cursul zilei de ieri, in ultima sedinta de plen din prima sesiune ordinara a acestui an, a votat in Camera Deputatilor pentru mai multe proiecte de lege cu impact social important.
“➡️Astfel, am votat pentru includerea în Codul Penal a prevederii exprese că se poate lua măsura arestării preventive în cazul în care din probe rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul a săvârşit infracţiunea de act sexual cu un minor sau a racolat minori în scopuri sexuale.
➡️Discriminarea prin asociere la locul de muncă, violența psihică, hărțuirea sau victimizarea, sunt, de ieri, interzise prin lege, în urma unei modificări inițiate, în principal, de parlamentarii #PSD.
➡️De asemenea, asociațiile de pensionari vor putea primi, inclusiv de la autoritățile publice locale, bunuri mobile sau imobile necesare realizării scopului pentru care au fost înființate.
➡️O altă lege importantă privește implementarea normelor europene pentru un acces mai ușor al persoanelor cu dizabilități în spațiile publice.
➡️Nu în ultimul rând, am votat și proiectele de lege care îi declară pe Mihai Viteazul, pe Horea Cloșca și Crișan drept martiri și eroi ai națiunii române.”, a transmis parlamentarul de Arges.

LASA UN RASPUNS