”Și marmota învelea ciocolata în staniol!” Primarul din Micești, președinte de GAL, iar sexoasa lui fiică vrea fabrică de peleți

0
1273

Dumitru Voicu, vocalul primar al comunei Micești, este președinte al unui Grup de Acțiune Locală (GAL), iar fata acestuia, din câte spune chiar domnia sa, a depus proiecte pentru a primi bani în speranța de a construi o fabrică de peleți și o demipensiune.

Fie că l-a luat gura pe dinainte, fie că a spus pur și simplu, acesta a mărturisit că fata sa a depus proiecte pe acest GAL unde este președinte. Întrebat dacă nu cumva există vreo problem de incompatibilitate, mai ales că vorbim de un grad rudenie atât de apropiat, acesta a declarat imediat: ”Nu sunt în incompatibilitate, dacă asta vreți să spuneți. Trebuie doar să nu particip și să nu dau semnătură…să ia votul de la ceilalți”. Să fie vorba despre petrecăreața sa fiică, Ioana Roxana Voicu, de care este atât de mândru? Blondina își dorește o fabrică de peleți? Da, și noi credem că este visul său de o viață, nu ar fi tentată nicidecum de un salon de înfrumusețare, așa cum de altfel tind să conducă domnișoarele cochete de vârsta ei interesate de frumos și lux.

LASA UN RASPUNS