Șeful PSD Argeș, despre propunerea pentru Ministerul Transporturilor: ”Îl recomandă, atât componenta DE SPECIALITATE, cât și CEA POLITICĂ”

0
637

Argeșeanul Mircea Drăghici este propunerea PSD pentru funcția de ministru în cadrul Ministerului Transporturilor, alături de Lia Olguța Vasilescu, votată în Comitetul Executiv al PSD ca noua propunere pentru Ministerul Dezvoltării și funcția de vicepremier.

Șerban Valeca, președintele PSD Argeș, a vorbit în cadrul conferinței de presă de vineri de la partid despre șansa ca județul nostru să dea un ministru în Guvernul Dăncilă, Mircea Drăghici fiind votat de colegii de partid pentru portofoliul de la Transporturi, un minister extrem de important și de mare responsabilitate. ”Abia după o săptămână un ministru vedete toate detaliile, nu știe dinainte ce va fi la minister, toate amănuntele. Evident că trebuie să ai și un curaj și să ai și aplecare să faci lucrurile acestea și dorința de a îndrepta acolo unde este de îndreptat. Cât poți, că probabil nu le poți îndrepta pe toate ca ministru.”, a declarat Valeca, întrebat de jurnaliști dacă este nevoie și de un act de curaj să conduci un astfel de portofoliu. 

Mircea Drăghici este la al treilea mandat de deputat de Argeș. În 2008 a reprezentat surpriza PSD în Argeș, după ce a fost ales deputat de Curtea de Argeș în 2008 într-un colegiu care fusese trasat cu dedicație pentru liderul de atunci al PNL Argeș și deputat, Adrian Miuțescu. Mircea Drăghici a fost, din 2017, chestor al Camerei Deputaților în trei sesiuni. Acum este la a doua sesiune parlamentară în care ocupă funcția de secretar al Camerei Deputaților. Activează în Comisia pentru industrii şi servicii (din dec. 2017) și în Comisia pentru transporturi şi infrastructură (până în dec. 2017). Pe linie politică, este Trezorier al PSD și președinte al PSD Online.

Șeful PSD Argeș a declarat că pe Mircea Drăghici îl recomandă pentru această funcție atât componenta de specialitate, cât și cea politică (vezi video).

Lista cu proiectele importante pentru argeșeni, în domeniul transporturilor a fost prezentată și ministrului Lucian Șova, este cunoscută și de către deputatul argeșean propus pentru acest portofoliu, Mircea Drăghici. Sunt 12 mari proiecte, enumerate mai jos (vezi video) de către senatorul Șerban Valeca, președinte PSD Argeș.

Senatorul a intrat în detaliu vizavi de un proiect extrem de așteptat de argeșeni, și nu numai, construirea autostrăzii Pitești – Sibiu. Acesta a explicat cât de greu s-au mișcat lucrurile vizavi de realizarea acestui tronson important de autostradă, pe unde au existat greșeli și de ce la acest moment ne aflăm în situația în care încă nu s-a pornit executarea acestui proiect extrem de important pentru România (DECLARAȚIE VIDEO).

LASA UN RASPUNS