Seful Penitenciarului Jilava are o casa de vacanta in Arges! Ce spune despre aceasta locuinta

0
742

Seful Penitenciarului Jilava, Catalin Stroe, are o casa de vacant in judetul Arges, in satul Mosteni – Greci, iar acest “colt de rai” asa cum a fost numit de jurnalistii B1TV a fost subiect de discutie pentru jurnalistii mentionati. CNA a si amendat televiziunea respectiva pentru modul in care a fost prezentat materialul respectiv, spunandu-se ca a fost incalcata legea audiovizualului.

In acest loc din judetul Arges, seful Penitenciarului Jilava se refugiaza cu familia sa, departe de agitatia Bucurestiului.

Stroe vorbeste despre aceasta locuinta in sesizarea pe care a inaintat-o CNA: “Din conţinutul materialului reiese cu exactitate locaţia casei mele de vacanţă, iar în reportaj mai sunt cuprinse şi răspunsuri ale vecinilor la întrebările reporterului (unele înregistrate cu camera ascunsă) care fac publice frecvenţele deplasărilor mele în respectiva locaţie, faptul că între aceste deplasări proprietatea este nepăzită, precum şi unele detalii despre autoturismele personale, toate acestea conducând la identificarea subsemnatului, a locurilor pe care le frecventez, a programului pe care îl am, a bunurilor pe care le deţin în proprietate şi locaţia exactă a acestora”.

Gandul.info

SURSA FOTO: Cancan

LASA UN RASPUNS