Se lansează iPhone 9. CÂT COSTĂ noul smartphone

0
7114

Astăzi se lansează pe piața smartphone-urilor iPhone 9. Noul smartphone va fi prezentat, alături de noile modele, la Teatrul Steve Jobs din Cupertino, California.

Fanii iPhone au început să caute cu febrilitate informații despre prețul noului iPhone. Precomenzile pot fi plasate pe Internet.

iPhone 9, Xs şi Xs Max
Surse din Germania, citate de gadget.ro, susțin că noile smarphone-uri se vor numi iPhone 9, Xs şi Xs Max şi vor avea preţuri de pornire asemănătoare celor practicate anul trecut.

iPhone 9 –799 euro;
iPhone Xs –909 euro;
iPhone Xs Max –1149 euro.
iPhone 9 în versiunea de bază va fi cel mai ieftin. Va avea o capacitate de stocare de 64 GB şi preţul de 799 euro. Modelul cel mai scump va fi iPhone Xs Max – 512 GB spaţiu de stocare şi cu un preţ de aproximativ 1500 euro.

Specificații și performanțe iPhone XS
iPhone XS, urmașul X-ului de anul trecut, va fi modelul ”mid-range” al Apple de anul acesta. El va înlocui 8 Plus ca nivel de preț. Va dispune de un display cu notch, diagonală de 5,8 inch și rezoluție 2.436×1125 de pixeli.

Sistemul de operare va fi iOS 12, iar procesorul Apple A12 cu șase nuclee. Memoria RAM va fi de 4GB și iPhone XS va fi disponibil în trei versiuni de spațiu de stocare: 64, 256 și 512GB, dacă zvonurile se vor adeveri.

Specificații și performanțe iPhone XS Max
Dacă zvonurile pe care le-am văzut până acum se vor adeveri, scrie start-up.ro, iPhone XS Max, ”flagship-ul” Apple pentru anul 2018-2019, va aduce o singură noutate cu adevărat importantă. Mai exact, specificațiile ar fi identice cu cele ale iPhone XS, dar ecranul va fi considerabil mai mare.

Informațiile neverificate care au circulat până acum pe internet vorbesc despre faptul că Apple va folosi un display de 6,5 inch, iPhone XS Max devenind un competitor direct pentru telefoane precum Samsung Galaxy Note 9 sau Huawei Mate 20 Pro. O altă diferență va ține de capacitatea bateriei și s-ar putea să fie diferențe și în ceea ce privește spațiul de stocare.

Sursa: Cancan.ro

LASA UN RASPUNS